Uscator Rufe 8 Kg

Uscator Rufe 8 Kg
5

Uscator Rufe 8 Kg

Acest uscator la 124 de lei beneficiaza de EXTRAGARANTIA DE RETUR DRY BALLOON DE 14 ZILE – ce inseamna asta: din momentul in care curierul de la GLS va inmaneaza acest pachet, aveti 14 zile la dispozitie sa testati acest produs si daca nu va convine il puneti prin Posta sau prin alt serviciu de curierat cu destinatia comunicata pe factura si va primiti banutii in cont.

Sending
User Review
4.44 (9 votes)

Firma noastra recomanda acest uscator de rufe persoanelor care au un spatiu redus de uscare a rufelor. Acest tip de uscator electric portabil este diferit ca cel pe care il prezentam la 338 de lei, are un timp de garantie mai mic, dar si pretul este unul pe masura – 124 de lei. Aceste uscatoare sunt livrate direct din stocul propriu si au ca si caracteristici de uscare dupa cum urmeaza:

  • motor turbosuflanta de 800 Watt;
  • capacitate de incarcare 8 kg de rufe umede (dupa ce le-ati scos din masina de spalat);
  • nu are picioare de sustinere, se aseaza direct pe suprafata plana;
  • nu se recomanda supra-incarcarea acestuia cu haine foarte groase;
  • este practic si comod, se livreaza cu o plasa de transport cu logo-ul Dry Ballon, 2 suporturi pentru lenjerie intima si pt sosete;
  • se poate conecta la bricheta masinii doar daca achizitionati un convertor sau aveti priza in masina – astfel incat il face super practic in vacantele cu familia cu rulota.

Acest uscator beneficiaza de acest pret de 124 de lei pana pe data de 30.03.2017 si poate fi comandat doar telefonic la numarul: 0762643135.

Ce garantie are?

Acest uscator la 124 de lei beneficiaza de EXTRAGARANTIA DE RETUR DRY BALLOON DE 14 ZILE – ce inseamna asta: din momentul in care curierul de la GLS va inmaneaza acest pachet, aveti 14 zile la dispozitie sa testati acest produs si daca nu va convine il puneti prin Posta sau prin alt serviciu de curierat cu destinatia comunicata pe factura si va primiti banutii in cont. Atentie! Nu se accepta retururi cu RAMBURS. De ce? Pentru ca trebuie sa verificam uscatorul si sa vedem ca nu exista probleme si ca nu l-ati stricat. Uscatorul, cand il expediati trebuie sa fie EXACT CUM L-ATI PRIMIT. Fara defecte, husa intacta, fermoarele functionale, turbosuflanta sa nu aiba urme de umezeala.

Dar totusi garantia acestuia – in baza facturii – este de 6 luni, daca va decideti sa il tineti.

Oferta pentru uscator rufe 8 kg la doar 124 lei

Platiti doar 124 de lei pentru acest uscator daca sunati astazi la numarul de telefon 0762643135 – sunati azi si comandati. VA GARANTAM LIVRAREA IN MAXIM 48h LUCRATOARE.

Uscator Electric + Cadou AICIComanda Azi!