Uscator Electric DriBuddi

Uscator Electric DriBuddi / Fulida / Dry Balloon

Uscator Electric DriBuddi

Uscator Electric DriBuddi pentru rufe fiabil si economic. Ati ajuns aici cautand asta, dar de fapt va oferim o alternativa mai ieftina si la fel de buna. Singura diferenta intre ceea ce inseamna Dry Balloon si DriBuddi este culoarea husei si bineinteles pretul redus.

Mai jos Dry Balloon Romania va prezinta caracteristicile produsului Uscator Electric Balon comercializat de noi:

– consum redus de energie pentru un motor care incalzeste pana la 70 de grade Celsius = 1000 watti motor electric consum de energie dupa MARIREA din 2018 ~ 0,60RON/ora;
– montare si demontare rapida ori de cate ori aveti nevoie fara ca elementele sa se defecteze – fiind construti din aluminiu, piesele sunt foarte usoare, se imbina foarte usor iar filetele curierului pom sunt facute sa reziste;
– manual limba romana cu tabel si timpi pentru uscarea diferitelor tipuri de tesaturi in acest uscator electric de rufe balon comercializat de noi.

Suntem prezenti in Romania si comercializam acest tip de uscatoare electrice de haine inca din 2015 si nu am avut nicio problema cu vreun uscator intors in service. Au existat renuntari in cele 14 zile pe care le oferim de testare cu siguranta. Acest uscator nu poate indeplini cerintele tuturor si nevoile tuturor, dar ne straduim sa il facem mai fiabil.

Incepand cu 2018 – DryBalloon, uscatoarele comercializate de noi, vin inscriptionate pe husa cu InnovaGoods – dar sunt aceleasi uscatoare electrice ca si pana acum – firma din Spania s-a rebranduit, noi insa nu o facem, continuam ca DryBalloon Romania. Asadar, daca primiti uscatorul, nu va speriati ca pe husa scrie InnovaGoods – suntem noi – DryBalloon Romania.

Totodata, sunt si altii care comercializeaza acelasi tip de uscator pe site-uri cum ar fi emag.ro prin marketplace – ii deosebiti foarte repede prin preturile marite fata de noi – cand comandati din alte parti va rugam fiti atenti la numerele de telefon pentru service, numerele de telefon pentru comenzi si IN PRINCIPAL FITI FOARTE ATENTI LA FORMULARELE DE RETUR SI FACTURILE EMISE.

Oferta speciala Ianuarie 2018 – DryBalloon Romania va invita sa achizitionati uscatorul electric la doar 299 de lei achitand cu cardul online si beneficiati de livrare in doar 3 zile lucratoare.

Mai jos puteti gasi si adresa punctului de lucru din Romania. Comenzile vor fi expediate in ordinea sosirii si plati lor – comenzile achitate online au prioritate fata de cele prin ramburs. Va multumim si va asteptam sa comandati uscatorul electric de rufe balon de la noi. Garantam cel mai mic pret din Romania!

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”610″ height=”510″ zoom=”15″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_email=”1″ default_show_infowindow=”1″]

Uscator Electric DriBuddi
Oferta Exclusiva Uscator Electric Rufe

Product Name: Uscator Electric DriBuddi

Product Description: Uscator Electric rufe rapid redus de la 338 la 309 lei AICI. Suna astazi si beneficiaza de oferta promo.

[ More ]

  • Uscator Electric DriBuddi
Sending
User Review
5 (5 votes)
Uscator Electric + Cadou AICIComanda Azi!