Uscator de Rufe Pliabil Modern

Uscator de Rufe Pliabil Modern
Sending
User Review
5 (5 votes)

Stim ca si tu cauti o solutie pentru uscarea rufelor cand afara este urat. Noi iti oferim solutia la aceasta problema cu un Uscator de Rufe Pliabil Modern. Pretul lui este unul modic, de doar 338Lei cu transportul gratuit. Poate te intrebi ce cadou sa ii faci sotiei sa ii arati ca o apreciezi in luna martie … noi iti oferim una din solutii. Ii poti oferi un Uscator de Rufe Pliabil Modern sau poate orice altceva. Recunoastem ca pretul nu este unul tocmai mic, dar totusi, beneficiezi de 2 ani garantie si de transport gratuit.

Oare acest uscator de rufe modern este ca la Teleshopping?

Raspundem simplu la aceasta intrebare pentru clientii sau viitori clienti: DA. Singura diferenta este ca noi nu oferim „cadou surpriza”, noi nu ascundem taxele de transport si NOI oferim GARANTIE 2 ani la produsele comercializate.

Dry Balloon Romania fabrica aceste uscatoare de rufe in tara?

Din pacate nu. Aceste produse sunt importate din Europa. De aceea timpul de livrare al acestora este de 8 zile lucratoare. Noi nu lucram cu stocuri directe pentru ca nu avem magazin de desfacere. Avem adresa sediului social in josul paginii si pe orice factura emisa catre dvs. Am fi dorit ca aceste uscatoare sa fie fabricate in tara si am fi dorit acest lucru, insa birocratia ne-a facut sa renuntam, precum si costurile ridicate de vanzare in RETAIL.

Unde se duce apa din rufe?

Intr-adevar, o intrebare pertinenta. Oare unde se duce aburul sau apa din rufe daca nu in aerul din camera unde este amplasat? Raspunsul este unul simplu: husa acestui uscator este dotata cu 6-7 orificii in capatul de sus astfel incat aerul cald sa circule. Pe acolo nu ies aburi decat foarte putin, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca faceti igrasie in casa. In rest, materialul din care este confectionata husa „prinde” umezeala si o stocheaza in partea de jos a balonului, astfel incat atunci cand deschideti husa o sa observati ca este umeda pe interior si in josul ei stransa o cantitate de apa. Nu trebuie sa va speriati deoarece motorul suflantei are dubla protectie si nu se intampla sa faca scurtcircuit.

Uscator Electric + Cadou AICIComanda Azi!