Uscator Electric de Rufe doar Aici

Uscatoare de Rufe Electrice – ideale!

Uscatoare de Rufe Electrice
Sending
User Review
5 (6 votes)

Acest tipuri de uscatoare electrice sunt ideale pentru pensiuni mici, vile, hoteluri. De ce spunem acest lucru? Pentru ca in calitate de turist, ideal ar fi cam pe unde mergi sa iti poti usca fara probleme hainele pe care le-ai patat accidental cu mancare, cafea sau cu orice altceva. Mergi in camera, te schimbi, o speli putin la chiuveta si unde o usuci ca maine sa o poti imbraca? Intr-unul din uscatoarele Dry Balloon furnizate de noi.

Nu ocupa spatiu, usor de montat, usor de de-montat si foarte usor de intretinut. Uscatoarele de rufe electrice ideale pentru pensiunea ta, apartamentul tau sau chiar vila ta. Inchiriezi apartamentul sau vila ta prin Booking sau AirBNB? Turistii tai iti vor fi foarte recunoscatori ca le-ai oferit un uscator de rufe rapid si eficient. Rufele uscate in uscatorul electric Dry Balloon nu necesita calcare. Este nevoie de 10 – 12 umerase si o priza alimentata la 110V sau 220V.

Ideal pentru la mare sau la munte. Uscatorul electric Dry Balloon Compact poate fi achizitionat de oricine si poate fi luat oriunde cu plasa speciala cu care vine. IDEAL PENTRU ACASA SI PENTRU VACANTE!

Uscator Electric + Cadou AICIComanda Azi!