Cat costa un uscator de rufe

Cat costa un uscator de rufe?

Pret Uscator Rufe
Sending
User Review
5 (12 votes)

Probabil foarte multa lume cauta online cam cat costa un uscator de rufe. Raspunsul difera de la site la site si de la model la model. Daca doriti uscatoarele conventionale prin condensare pretul acestora incepe de la 899 de lei si poate depasi usor 7000 de lei – dar bineinteles aici vorbim de tehnologii noi si revolutionare, de aparatura care poate fi controlata de la distanta cu ajutorul smartphone-ului. Preturile difera si in functie de producator sau de felul in care sunt puse la vanzare. Pe OLX puteti gasi niste uscatoare prin condensare la 499Lei sau poate si mai ieftine.

Totodata, lucrul pe care il face un uscator electric cu aer cald este sa usuce – intr-un interval relativ mic de timp – o cantitate x de haine. In general uscatoarele conventionale usuca o cantitate de haine, UDE, de pana la 12 kg – costul fiind de 499lei – Second Hand – fara garantie!

Cat costa un uscator de rufe Dry Balloon Romania?

338Lei – TRANSPORT INCLUS si garantie 2 ani. Timpul de uscare, bineinteles variaza de la caz la caz, si de la tip de haina la tip de haina. Multa lume suna si intreaba – putem usca la el non-stop? Nicio problema, puteti usca la el cat doriti si cum doriti, insa capacitatea lui este una limitata de doar 10kg ude. Conteaza mult cum spalati, cum stoarceti, ce programe de spalare selectati …

Acest tip de uscator electric balon, Dry Balloon la 338 de lei cu transport inclus, nu se compara cu unul conventional. Aici aveti si calitatile uscatorului vandut de noi. Click sa mergeti in alta pagina.

Urmatoarea intrebare pe care am primit-o de la oameni a fost urmatoarea: de ce la dvs acest uscator Dry Balloon este mai scump decat acelasi tip de uscator de la adorely sau delphinshop? Raspundem simplu – oferim garantie 2 ani, factura fiscala, suntem platitori de TVA si schimbam toate produsele care sunt defecte fara nicio discutie. De 6 luni, de cand am introdus aceste uscatoare pe piata din Romania, am avut o singura problema cu unul din ventilatoarele de la uscatoarele electrice problema care s-a rezolvat cu clientul din Prahova aproape instant inlocuind produsul! Nu am avut retururi din cauza DEFECTIUNILOR dar am avut RETUR din cauza asteptarilor.

Uscator Electric + Cadou AICIComanda Azi!